bestellen gaat via e-mail: vanveenencts@gmail.com

  1. Maak uw keuze tussen de 4,3 inch monitor en de 7 inch monitor. (zie ook de Keuzehulp)
  2. Bepaal de benodigde lengte van de kabels. Voor personenwagens en bestelbusjes in de normale uitvoeringen zijn de standaardlengtes meestal ruim voldoende, Voor meer instructies en bijbehorende kosten kunt u voor de 4.3 inch versie hier klikken, voor de 7 inch versie klikt u hier.
  3. Maak uw keuze tussen de stekkers: standaard is de set uitgevoerd met een normale stekker die u uit de sigarettenaansteker moet trekken om de set uit te schakelen. Voor slechts € 7,50 extra wordt uw set voorzien van een stekker met verlichte aan/uit schakelaar.
  4. Mail uw wensen naar vanveenenCTS@gmail.com. U ontvangt zo snel mogelijk de betalingsgegevens, of als u dat aangeeft eerst een offerte.

Internetbestellingen worden uitsluitend verzonden na vooruitbetaling. Bedragen kunnen worden overgemaakt naar het girorekeningnummer NL44INGB0669893935, t.n.v.  G. J. van Veenen te Delfzijl.
Neem altijd eerst contact op via mail: vanveenenCTS@gmail.com. U kunt hierin aangeven welk product u wilt bestellen en hoe u het verzonden wilt hebben. U krijgt zo snel mogelijk mail terug met een bevestiging. Indien u uw telefoonnummer achterlaat kunnen wij u natuurlijk ook terugbellen.

Bij uw levering ontvangt u uw aankoopbon met BTW vermelding.