cameraset voor in paardentrailer of caravan

Al vanaf € 119,95!


Deze set is ontwikkeld om in de vraag naar zichtoplossingen in een aanhangwagen of in een paardentrailer te voorzien. Beide sets zijn gelijk opgebouwd; alleen de camera's zijn verschillend. De camera voor de caravan geeft een gespiegeld beeld met parkeermarkeringen (PCamLV), de camera voor in de paardentrailer  FCamLV is niet gespiegeld en heeft geen parkeermarkering).


paardentrailer

De set bestaat uit een monitor, een  waterdichte camera, een zender, een ontvanger en de complete aansluitkabel.

Bij deze set hoeft u in het voertuig niets aan te sluiten: Monitor en ontvanger plaatsen, kabels naar achteren leggen en de stekker in de sigarettenaansteker steken. In de paardentrailer of caravan moet de zender voorzien worden van 12 Volt; dat kunt u bijvoorbeeld van de binnenverlichting aftakken. Zie ook onze instructievideo op YouTube: https://youtu.be/ThatpdAJmvY

De set is uit te breiden met een achteruitrijcamera voor uw voertuig (alleen bij de 7 inch en alleen bedraad). Standaard wordt het beeld van camera 1 getoond bij inschakelen. Bij de achteruitrijset met 2 camera's schakelt u met de afstandsbediening over naar camera 2. Deze camera hoeft u ook weer niet aan te sluiten; dat hebben wij al voor u gedaan!

De Camera voor in de trailer of caravan:

Het cameragedeelte bestaat uit 3 delen; camera, zender en ontvanger. Door de draadloze overdracht zijn kleine storingen in het beeld af en toe mogelijk, maar het beeld is scherp en stabiel.

fcamfcam

Hieronder ziet u de zender. Deze dient u in de paardentrailer of caravan te voorzien van 12 volt. Dat kunt u bijvoorbeeld van de binnenverlichting aftakken. LET OP! Op de zender wordt de camerakabel aangesloten. Deze is standaard 9 meter lang. Dit geeft flexibiliteit bij het plaatsen maar u moet de kabel wel weg zien te werken. Als u deze kabel ingekort wilt hebben dit graag evenvermelden in de mailwisseling.

zenderzender

De camera:

De kleurencamera (full color) is zeer compact en licht; hij valt nauwelijks op. De brede kijkhoek van 170 graden geeft een ruim beeld. De lichtgevoeligheid is zo groot dat infrarood LEDS niet nodig zijn; in het donker is het licht van uw achteruitrijlampen voldoende, in de paardentrailer brandt uw binnenverlichting. 

Dubbele camera

De monitor:

Onze monitoren bieden een scherp en kleurrijk beeld. Het 4,3 inch model is compact en neemt weinig ruimte in. De 7 inch monitor is groter, heeft een luxere uitstraling en een makkelijke manier om een 2e camera aan te sluiten. Deze monitor is voorzien van 2 ingangen en een afstandsbediening.  

7inch monitor4_3 inch

De voet van de monitor is voorzien van een plakstrip; u hoeft dus niet te schroeven.

kantelbare voetkantelbare voet

De aansluitkabel:

De kabel is voorzien van een stekker voor uw sigarettenaansteker waardoor u niets hoeft aan te sluiten en zelf kunt bepalen wanneer u de set aan of uit zet. De lengte is 5 meter naar de ontvanger en 6 meter naar de optionele camera. Op bestelling zijn andere lengtes beschikbaar; daarvoor geldt een (kleine) meerprijs. (klik hier voor andere kabellengtes)

schakelstekkerstandaard stekker

De prijs:
7 inch, draadloze verbinding, camera (PcamLV of FcamLV) en bekabeling
134,95
met extra camera PcamLV incl. bekabeling (extra camera alleen icm 7 inch en bedraad)

159,95
4,3 inch, draadloze verbinding, camera (PcamLV of FcamLV) en bekabeling
119,95


Let op: het is niet mogelijk om meer dan 1 draadloze verbinding toe te passen.

Bestellen kunt u hier

Deze standaard set is geschikt voor zeer veel auto's; van personenauto's, campers en bestelwagens als de Ford Transit, Volkswagen Transporter of Renault Traffic. Voor andere maten/wensen kunt u de uitgebreide specificaties raadplegen; wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.