Welkom bij van Veenen Creative Technical Solutions

Van Veenen Creative Technical Solutions is opgericht door Gert-Jan van Veenen. Gert-Jan heeft ruim 20 jaar ervaring in de servicebuitendienst van een grote landelijk opererende organisatie. Zowel uitvoerend als leidinggevend in de servicebuitendienst voor noord Nederland. Enkele complementaire taken zijn; key-user/troubleshooter voor de service buitendienstsoftware, preventiemedewerker, data verwerking/levering en andere. Deze werkzaamheden hebben Gert-Jan geleerd inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen, deze te "doorzien" en verbeteren. Momenteel is er echter ruimte voor creativiteit op geheel ander vlak; vandaar deze nieuwe onderneming.

Hiermee is hij in staat voor u de meest betrouwbare, veilige en bedrijfszekere oplossing te vinden.

Van Veenen Creative Technical Solutions is opgericht met als doel het opbouwen en onderhouden van sterke contacten. In elk proces kan wat mislopen. De oplossing is bepalend voor het beeld dat achterblijft. Het is aangetoond dat na goed uitgevoerde service de beeldvorming van een klant over het betreffende bedrijf positiever was dan daarvoor. 

De door Gert-Jan ontwikkelde producten zijn een reflectie van zijn denken: pragmatisch, no-nonsense,

kostenbewust en van goede kwaliteit.Producten

Het huidige hoofdproduct van van Veenen Creative Technical Solutions is een mooi voorbeeld van een doordachte pragmatische oplossing: een achteruitrijd cameraset -monitor, camera en aansluitkabel- met unieke eigenschappen en prijs. Deze unieke zichtoplossing wordt uitgebreid in mogelijkheden en zal voorlopig het hoofdproduct blijven; we zijn hier erg goed in. In de toekomst zullen natuurlijk meer producten volgen zodra nieuwe idee├źn hun kwaliteit in de praktijk hebben bewezen.


Gert-Jan

Gert-Jan van Veenen


Over deze Website

Deze website is ter ondersteuning van de verkoop van de oplossingen die van Veenen Creative Technical Solutions biedt. Hij is op eenvoudige manier gemaakt met KompoZer d.m.v. het Sphere css sjabloon.

Producten