achteruitrij cameraset 4,3" Compleet voor: €72,50!

de 4.3 inch set op Youtube Klik hier voor een demonstratievideo: de 4.3 inch set op Youtube

De set bestaat uit de achteruitrijcamera, de tft monitor en de aansluitkabel. (klik hier voor de 7" versie)

De achteruitrijcamera en zijn eigenschappen:

De kleurencamera (full color) is zeer compact en licht; hij valt nauwelijks op. De brede kijkhoek van 170 graden geeft een ruim beeld achter de auto. De lichtgevoeligheid is zo groot dat infrarood LEDS niet nodig zijn; in het donker is het licht van uw achteruitrijlampen voldoende. 

Cameraplakstrip: niet schroeven!

De monitor en zijn eigenschappen:

De monitor is met zijn 4,3 inch compact en valt dan ook niet op. Het beeld is scherp en volledig in kleur. De monitor is voorzien van 2 ingangen (in deze set wordt 1 gebruikt). 

MonitorMonitor niet schroeven: plakken!

Afmetingen Monitor:

  • 4,3 inch TFT monitor (D x B x H) in mm: 10 x 122 x 77
  • voet van monitor in mm: Minimale hoogte onderzijde monitor: 45

De aansluitkabel en zijn eigenschappen:

De kabel is voorzien van een stekker voor uw sigarettenaansteker waardoor u niets hoeft aan te sluiten en zelf kunt bepalen wanneer u de set aan of uit zet. De lengte is ruim 9 meter waardoor u deze set kunt toepassen in zeer veel auto's: hij is behalve in personenwagens al geplaatst in bestelwagens als de Ford Transit. Voor langere uitvoeringen (bijvoorbeeld voor campers) zijn andere maten beschikbaar; daarvoor geldt een (kleine) meerprijs. (klik hier voor andere kabellengtes)

Stekker: niets aansluiten!camerstekkertje


De camera is voorzien van een zeer kleine stekker van ongeveer 4,5 mm. Als de kabel doorgevoerd moet worden is een gaatje van slechts 4,5 mm groot genoeg.....  Dit is absoluut uniek in Nederland!De prijs:


De standaard set kost: € 72,50 incl. BTW! Klik hier voor meer info of het plaatsen van een bestelling.

Deze standaard set is geschikt voor zeer veel auto's; van personenauto's tot bestelwagens als de Ford Transit. Voor andere maten/wensen kunt u de uitgebreide specificaties raadplegen; wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.


Het geheim van deze set

Deze set is eenvoudig te plaatsen door zijn opbouw. De standaard achteruitrijcamera's zijn achterop de auto geschroefd of ingebouwd en aangesloten op het achteruitrijlicht. Onze camera wordt d.m.v. een plakstrip gemonteerd en met de stekker in de sigarettenaansteker voorin de auto aangesloten. Geen installatie, u kunt zelf kiezen wanneer u de camera aanzet. Veel andere camera's worden geleverd met infrarood LEDS en zijn voorzien van een extra behuizing. Onze camera is zeer lichtgevoelig en dat maakt infrarood overbodig!

De kleurenmonitor is compact qua formaat en valt nauwelijks op. Ook hier geldt niet schroeven, maar plakken. Dus geen beschadigingen op uw dashboard! De veel geleverde 7 inch schermen (tegen meerprijs ook leverbaar) zijn luxer maar duurder.

Aansluiten is dus niet nodig; u legt de kabel en steekt de stekker erin!

Producten