achteruitrij cameraset 7" (met 1 of 2 camera's, € 97,50 of € 127,50)

De 7 inch set op youtube! Klik hier voor de demonstratievideo De 7 inch set op youtube!

De set bestaat uit 1 of 2 achteruitrijcamera's, een 7 inch tft monitor (klik hier voor de 4,3" versie) met afstandsbediening en de aansluitkabel. Ook bij deze set hoeft u niets aan te sluiten: Monitor en de camera of 2 camera's op hun locaties plaatsen, kabels naar voren leggen en de stekker in de sigarettenaansteker. Klaar! Standaard wordt het beeld van camera 1 getoond bij inschakelen. Bij de achteruitrijset met 2 camera's schakelt u met de afstandsbediening over naar camera 2.

De achteruitrijcamera('s):

De kleurencamera's (full color) zijn zeer compact en licht; ze vallen nauwelijks op. De brede kijkhoek van 170 graden geeft een ruim beeld achter de auto. De lichtgevoeligheid is zo groot dat infrarood LEDS niet nodig zijn; in het donker is het licht van uw achteruitrijlampen voldoende. 

Dubbele cameraplakstrip: niet schroeven!

De monitor en zijn eigenschappen:

De monitor is met zijn 7 inch erg mooi om te zien. Het beeld is scherp en volledig in kleur. De monitor is voorzien van 2 ingangen en een afstandsbediening.  

7inch monitor met 2 camerasafstandsbediening

De voet van de monitor is voorzien van een plakstrip; u hoeft dus niet te schroeven. De voet is kantelbaar en het scherm kan hoger en lager afgesteld worden. 

kantelbare voetkantelbare voet

Afmetingen Monitor:

  • 7 inch TFT monitor (B x H x D) in mm: 170 x 130 x 25
  • voet van monitor in mm: Minimale hoogte 43, voetplaat (B x L) 116 x 90

De aansluitkabel:

De kabel is voorzien van een stekker voor uw sigarettenaansteker waardoor u niets hoeft aan te sluiten en zelf kunt bepalen wanneer u de set aan of uit zet. De lengte is 9 meter (naar elke camera) waardoor u deze set kunt toepassen in zeer veel auto's: er zijn op bestelling andere maten beschikbaar; daarvoor geldt een (kleine) meerprijs. (klik hier voor andere kabellengtes)

Stekker: niets aansluiten!camerastekkertje


De camera is voorzien van een zeer kleine stekker van ongeveer 4,5 mm. Als de kabel doorgevoerd moet worden is een gaatje van slechts 4,5 mm groot genoeg.....  Dit is absoluut uniek in Nederland!

De prijs:


De Dubbele Camera set kost:     € 127,50 incl. BTW.   

De standaard set kost                    € 97,50 incl BTW.        Bestellen kunt u hier

Deze standaard set is geschikt voor zeer veel auto's; van personenauto's, campers en bestelwagens als de Ford Transit, Volkswagen Transporter of Renault Traffic. Voor andere maten/wensen kunt u de uitgebreide specificaties raadplegen; wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.


Het Geheim van deze set:

Deze set is eenvoudig te plaatsen door zijn opbouw. De standaard achteruitrijcamera's zijn achterop de auto geschroefd of ingebouwd en aangesloten op het achteruitrijlicht. Onze camera wordt d.m.v. een plakstrip gemonteerd en met de stekker in de sigarettenaansteker voorin de auto aangesloten. Geen installatie, u kunt zelf kiezen wanneer u de camera aan zet. Veel andere camera's worden geleverd met infrarood LEDS en zijn voorzien van een extra behuizing. Onze camera is zeer lichtgevoelig en dat maakt infrarood overbodig!

De kleurenmonitor is van groot formaat en heeft een mooi helder beeld. Ook hier geldt: niet schroeven, maar plakken. Dus geen beschadigingen op uw dashboard!

Aansluiten is dus niet nodig; u legt de kabel en steekt de stekker erin!

Producten